Disclaimer

GEAR TIGA adalah sebuah blog yang berkongsi lokasi-lokasi pelancongan dan riadah menarik yang terdapat diseluruh negara.

Segala isi-kandungan di dalam blog ini adalah bersifat informatif sahaja. Pemilik GEAR TIGA tidak dipertanggungjawabkan jika terdapat ketidaktepatan atau kesempurnaan informasi pada penulisan atau mana-mana pautan yang terdapat di dalam blog ini.

Pautan-pautan yang terdapat di laman GEAR TIGA ada yang menjurus ke laman web luaran seperti:

  • TRIPCARTE ASIA
  • AIR ASIA
  • MALAYSIA AIRLINE
  • SHOPEE
Organisasi-organisasi yang disenaraikan di atas adalah pembekal rasmi untuk tiket penerbangan & tiket untuk melanggan aktiviti-aktiviti yang dipaparkan dan GEAR TIGA menerima komisen daripada pembelian tiket-tiket tersebut.

GEAR TIGA juga memperoleh komisen daripada pembelian-pembelian yang anda buat di SHOPEE melalui laman blog ini.

GEAR TIGA tidak bertanggungjawab jika berlaku kehilangan harta benda, kecederaan ataupun kerosakan atas penggunaan informasi yang terdapat di dalam blog ini.

Muat Turun Gambar, Fail Dan Video

Sebarang material yang dimuat-turun daripada blog GEAR TIGA adalah atas tanggungjawab pengguna sendiri. GEAR TIGA tidak bertanggungjawab jika berlaku kehilangan harta benda, kecederaan atau kerosakan akibat daripada material yang rosak.

KOMENTAR

Komen daripada pembaca adalah dialu-alukan namun GEAR TIGA berhak mengubah atau memadam mana-mana komen di dalam blog ini tanpa notis atas sebab-sebab berikut dan yang sewaktu dengannya:
  • Komen yang bersifat spamming
  • Komen yang mengguris mana-mana pihak dari segi bahasa atau konsep
  • Komen yang bersifat menghasut, mengancam keselamatan atau keamanan terhadap mana-mana individu atau organisasi
Dikemaskini pada Januari 2024.